Mogelijkheden

Alle mogelijkheden zijn individueel in te zetten of als compleet aanbod.

De mogelijkheden zijn naast particulier ook zakelijk inzetbaar, vraag naar de voorwaarden!


- Lifestyle coaching

Wellicht heb je al ervaring met gezonde voeding en lichaamsbeweging, maar voelt het alsof je de linkjes mist in het grotere plaatje. Laat mij je helpen je kennis te vergroten, je lichaam en geest te verkennen en zo de beste versie van jezelf naar boven te halen! Ook als je nog helemaal geen kennis hebt, kan ik je in enkele maanden de mindset geven die je nodig hebt om succes te behalen in het leven. Fit, gezond en sterker dan ooit!

 

 - Personal training

Leer je lichaam opnieuw kennen, wellicht gebruik je het momenteel alleen als tool voor je dagelijkse taken. Maar je lichaam is zoveel meer! Met specifieke oefeningen gericht op je persoonlijke situatie leer je in een zeer korte tijd dat je lichaam meer kan dan wat je dacht en mag je weer ervaren hoe een fit lichaam voelt. Je niveau speelt hier in geen rol, door jarenlange ervaring begeleid ik je naar een nieuw level.

 

 - Mental coaching

Mensen hebben doorgaans moeite met het verwerken van hun emoties. Dit kan mogelijk leiden tot agressie, geslotenheid of andere emotionele uitspattingen. Ik begeleid je graag in het verwerken van deze emoties door middel van het opnieuw inrichten van je brein met ademhalingsoefeningen, lichaamsbeweging(mindfullness, yoga), de juiste voeding en op tijd leren rust te nemen.

 

 - Massage

Gun jezelf het lichaam waar je blij bent om in te leven. Spanningen en stress die de hedendaagse maatschappij met zich meebrengt uitten zich vaak in lichamelijke klachten zoals vastzittende spieren in de rug, hoofdpijn, vermoeide benen, stramme handen etc. Naast de coaching op mentaal  gebied, het weer leren omgaan met je lichaam is het ook belangrijk de rust in je lichaam te ervaren en te behouden. Met diverse massagetechnieken (ontspanning, sport, traditioneel Indonesisch) wordt er gezorgd voor een ontspannen lichaam met optimale focus.  

 

- Voedingsadvies

Een gezond lichaam en gezonde geest begint bij gezonde voeding. Voeding heeft een zeer grote invloed op de fitheid en de mentale gesteldheid van jou. Voeding zal ook centraal staan in elk persoonlijk trainingsprogramma wat ik geef. Gezond eten vergt enige discipline, op deze manier draagt het naast het fysieke ook bij aan de geestelijke ontwikkeling.